Lente actie! Gratis kleurenkaart bij elke diamond painting!

Wij gaan door als Leeuweriks diamond paintings


Met trots kunnen wij meedelen dat Your Diamond Paintings vanaf nu Leeuweriks diamond paintings zal heten. Leeuweriks is gevestigd in Ede en maakt een fantastisch Nederlands kwaliteitsproduct. Dit biedt grote voordelen voor jou als klant, maar ook voor ons als jouw Nederlandse diamond painting producent.

Over Leeuweriks diamond paintings

Leeuweriks bestaat uit een team van drie bevlogen jonge ondernemers die alles doen voor een tevreden klant. Leeuweriks is ontstaan uit onvrede over de huidige status van de Nederlandse diamond painting markt. Veel van het diamond painting aanbod komt uit China en de kwaliteit, prijs of levertijd laat vaak te wensen over: er missen steentjes, de klant moet lang wachten en soms komt het pakketje zelfs incompleet aan. Kortom: veel onnodige teleurstelling voor de klant. Hier moet natuurlijk verandering in komen, want een hobby hoort leuk te zijn!

Leeuweriks diamond paintings heeft om deze redenen een eigen productielocatie geopend waar diamond paintings van hoge kwaliteit kunnen worden geproduceerd. Doordat het gehele productieproces beheerst plaatsvindt en verloopt volgens Nederlandse kwaliteitseisen ben je als klant verzekert van een kwaliteit canvas, een kloppende bestelling en een snelle levertijd. Alles waar jij als enthousiaste hobbyist op zit te wachten.

Dit beloven wij jou!

4 zekerheden als je nu koopt bij Leeuweriks:

  1. Je bestelling wordt binnen 10 werkdagen geleverd.
  2. Je ontvangt een Nederlands kwaliteitsproduct van Leeuweriks diamond paintings.
  3. Je bestelling is altijd compleet en voorzien van voldoende steentjes (+10% extra).
  4. Wanneer je hulp nodig hebt, doen we er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.

 

Met liefde gemaakt in Nederland!


1 reactie


  • Joke

    Heb een berichtje gestuurt naar jullie krijg nog steeds geen antwoord op mijn vraag


Laat een reactie achter