Lente actie! Gratis kleurenkaart bij elke diamond painting!

Over Leeuweriks Diamond Paintings, hét Nederlandse diamond painting merk! 💎


In 2018 maakten wij voor het eerst zelf kennis met diamond painting toen één van onze moeders laaiend enthousiast was over haar nieuwe hobby. Al snel kwamen we erachter dat diamond painting énorm populair is!

Ondernemen zit ons in het bloed en daarom zijn wij in september 2019 gestart met het online verkopen van diamond paintings. Diamond painten, daar zijn we zelf een tikkie te ongeduldig voor. Wél vinden we het enorm leuk om anderen blij te maken met een hobby-product waarbij ze even helemaal tot rust kunnen komen. We hadden ons ingesteld op een doelgroep die voornamelijk uit vrouwen zou bestaan... Niets bleek minder waar! Inmiddels zijn we erachter dat dat beeld niet helemaal klopt! Anno 2021 zijn er ook genoeg mannen die in diamond painting een geweldige hobby hebben gevonden. Diamond painting is voor iedereen! ;)

Wij doen het anders

Al snel merkten we dat we onze klanten niet konden bedienen op de manier hoe wij dat graag zouden willen. Graag zouden we diamond paintings niet alleen verkopen, maar ook zelf maken! Want alleen dan kan je de beste kwaliteit leveren. Wij nemen geen genoegen met 'oké', het moet gewoon goed zijn!

🌷 Met liefde gemaakt in Nederland

Inmiddels zijn we tot een echt Nederlands kwaliteitsproduct gekomen. Want met trots kunnen we zeggen dat onze diamond paintings niet uit China komen, maar met liefde zijn gemaakt in Nederland. De productie hebben wij zelf in handen en daar zijn we trots op. Met vallen en opstaan hebben we geleerd hoe we een product kunnen maken dat voldoet aan de wensen van de klant. Leeuweriks staat en gaat daarmee voor kwaliteit.

😊 Met zorg en aandacht gemaakt voor jou

Met alle zorg en aandacht maken wij mooie producten voor onze klanten. En heb je hulp of advies nodig, bijvoorbeeld bij een idee voor een diamond painting van een eigen foto? Wij staan voor je klaar en zullen ons best doen je zo goed mogelijk te helpen, dat beloven we je :) We leveren producten waar we trots op zijn en waar we onze klanten blij mee kunnen maken!

🌱 Duurzaamheid

Leeuweriks Diamond Paintings worden gemaakt met oog voor de wereld om ons heen. Daarom proberen wij om het gebruik van plastic zoveel mogelijk te beperken. Lees hier hoe wij bijdragen aan een duurzamere wereld:

  • Ben je net heerlijk bezig met je diamond painting om er vervolgens achter te komen dat je steentjes tekort komt. Dat is natuurlijk niet fijn! Daarom leveren we altijd genoeg steentjes mee, maar proberen hierbij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. En is je painting af maar heb je juist steentjes over? Dan zijn er nog talloze andere creatieve projecten te bedenken waarbij de steentjes goed tot hun recht komen. Denk bijvoorbeeld aan het beplakken van een fotolijst! Heb je nog andere ideeën of tips? We horen het graag van je!

  • Onze pakketten worden geleverd in een onbedrukte doos. Dit doen we omdat het bedrukken van dozen extra belastend is voor het milieu. Bovendien kan onbedrukt karton gemakkelijker worden hergebruikt. Helaas zijn onze winkelverpakkingen wél bedrukt, we hopen hiervoor snel een milieuvriendelijke oplossing te vinden.

  • Leeuweriks Diamond Paintings is een écht Nederlands product dat in Nederland wordt geproduceerd. Daardoor is ons transport een heel stuk milieuvriendelijker dan wanneer wij zouden produceren en importeren uit het buitenland.