Leeuweriks diamond paintings team

 

Welkom bij Leeuweriks diamond paintings. Leuk dat je op deze pagina bent beland en benieuwd bent naar wie wij zijn. Wij zijn Frans, Chris en Wouter en wij zijn met z’n drieën in september 2019 begonnen met Your Diamond Paintings. Dit was een periode waarin wij erachter kwamen dat we onze klanten niet altijd konden bedienen op de manier hoe wij dat graag zouden willen. Om deze reden zijn wij eind 2020 begonnen met ons Nederlandse merk Leeuweriks diamond paintings. Met de naam Leeuweriks zijn wij een nieuwe weg ingeslagen die wij met een passende sterke merknaam wilden bekrachtigen. Leeuweriks staat namelijk voor Nederlandse kwaliteit en dat gaat in diamond painting land nog wel eens mis!

Wij doen het anders

Bij ons geen kwaliteitsverlies en lange levertijden, dat is wat we vaak zien bij concurrentie en wat we zelf in het verleden ook hebben ervaren. Wij dachten hier wel verandering in te kunnen brengen. Natuurlijk gaat niet elk verhaal direct over rozen, maar na een lastige opstartfase zijn we nu eindelijk waar we willen zijn! We zijn trots op ons merk, omdat we ook producten leveren waar wij daadwerkelijk trots op zijn. 

Even voorstellen:

Chris:

Het financiële wonder bij Leeuweriks. Chris zorgt ervoor dat we financieel gezond blijven. Chris zorgt naast financiële gezondheid ook voor een gezond en continue verbeterend productieproces. Hierin is Chris heel gedreven en dit zorgt ervoor dat we onze klanten steeds beter en completer kunnen helpen!

Frans:

De dromer van Leeuweriks. Frans is onze visionair en heeft een duidelijk beeld waar we heen gaan en waar onze stip op de horizon ligt. De borgpin van onze bedrijfsstrategie. Daarnaast ondersteunt Frans de marketingafdeling.

Wouter:

De realist van Leeuweriks. Wouter is de persoon die zorgt voor een realitycheck wanneer dit nodig is en het team weer even met beide benen op de grond moet worden gezet. Ook is Wouter veel betrokken bij de marketingafdeling en zul je waarschijnlijk met hem te maken krijgen als je een beroep doet op de klantenservice. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We vinden het belangrijk om zo goed mogelijk voor de wereld om ons heen te zorgen. Er zit normaal gesproken veel plastic bij een diamond painting pakket en we proberen om zo min mogelijk plastic mee te leveren. Hieronder een korte opsomming van onze milieu overwegingen:

  • We leveren altijd genoeg steentjes mee, maar proberen hierbij zo min mogelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken.
  • Onze pakketten worden geleverd in een onbedrukte doos. Dit doen we omdat het bedrukken van dozen vervuilend is en onbedrukt karton gemakkelijker kan worden hergebruikt. Bij winkelverpakkingen maken we hiervoor een uitzondering. In de winkel wil het oog immers ook wat.
  • Al onze pakketten komen uit Nederland en worden in Nederland gemaakt. Hierdoor is de milieu impact van ons transport een stuk lager dan bij de meeste andere diamond painting aanbieders.
Deze website verzamelt cookies om jou de best mogelijke ervaring te kunnen geven.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top