Lente actie! Gratis kleurenkaart bij elke diamond painting!

Veelgestelde vragen


Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact op met ons.

 Levering

Wat is de levertijd?
Een Leeuweriks Diamond Painting heb je binnen 4 werkdagen in huis. Bij een eigen foto diamond painting kan dit iets langer duren. Deze maken wij namelijk helemaal voor jou op maat.
Wanneer ontvang ik een track and trace code?
Zodra jouw bestelling klaar is voor verzending, ontvang je via mail een track en trace code. Zo weet je precies wanneer de bezorger jouw pakketje bezorgd!

 Betalen

Welke betaalmogelijkheden zijn er?
Je kunt bij ons betalen met iDeal, PayPal, creditcard en Bancontakt.
Kan ik ook achteraf of contant betalen?
Nee, helaas kan dit op dit moment nog niet.

 Service

Ik mis steentjes bij mijn bestelling, wat nu?
Niks is vervelender dan steentjes tekort komen. Hoewel we ons best doen om voldoende steentjes mee te leveren kan het helaas toch voorkomen. Wanneer er steentjes ontbreken bij je bestelling, leveren we deze altijd gratis na. Dus kom je steentjes tekort? Stuur ons een mail en vermeld het ordernummer, de kleurcode en de hoeveelheid benodigde steentjes van deze kleur. Deze vind je op de bijgeleverde legenda. Dan maken wij het zo snel mogelijk in orde!
Waar komt mijn diamond painting vandaan?
Alle Leeuweriks Diamond Paintings zijn in Nederland gemaakt. Doordat wij de productie zelf in handen hebben, kunnen we een product maken dat voldoet aan de wensen van de klant. Leeuweriks streeft naar de beste kwaliteit. We zijn hier erg trots op!
Ik ben niet helemaal tevreden over mijn product, wat kan ik doen?
Wat vervelend, neem alsjeblieft contact met ons op! We willen je graag blij maken en komen graag met je in contact om tot een goede oplossing te komen.