Op deze pagina proberen we je zoveel mogelijk antwoorden te geven op vragen die vaker gesteld worden. Wordt jouw vraag hier niet beantwoord? Neem gerust contact op met ons.

1. Wat is de levertijd?

Als je bij ons besteld heb je binnen 10 werkdagen jouw diamond painting in huis. Vaak lukt dit al sneller. Dit ligt aan de drukte in de productie. 

2. Wanneer ontvang ik een track and trace code?

Op het moment dat jouw diamond painting is gemaakt, maken wij de track and trace code aan. Hiervan krijg je automatisch een mailtje. Vaak duurt het dan nog maar enkele dagen voordat de bezorgdienst jouw pakketje komt brengen.

3. Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt bij ons via iDeal, PayPal, creditcard en Bancontakt betalen.

4. Kan ik ook achteraf of contant betalen?

Nee, helaas kan dit op dit moment nog niet.

5. Ik mis steentjes bij mijn bestelling, wat nu?

Wanneer er steentjes missen bij je bestelling leveren we deze altijd gratis na. Stuur ons een mailtje met de kleurcode, de hoeveelheid steentjes die je mist en jouw ordernummer. Dan zorgen wij dat het goed komt.

6. Waar komt mijn diamond painting vandaan

Jouw diamond painting maken wij op onze productielocatie in Ede. In Nederland dus. Hierdoor hebben wij zelf veel zicht op de kwaliteit van het product. Dit zorgt ervoor dat wij de beste diamond paintings van Nederland kunnen maken.

7. Ik ben niet helemaal tevreden over mijn product, wat kan ik doen?

Stuur ons een mail! We willen je graag ten allen tijde blij maken. Mocht je niet tevreden zijn dan komen we graag met je in contact om tot een goede oplossing te komen. 

Deze website verzamelt cookies om jou de best mogelijke ervaring te kunnen geven.
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
ic-cross-line-top
Top
ic-expand
ic-cross-line-top