Lente actie! Gratis kleurenkaart bij elke diamond painting!

Zakelijk


Leeuweriks als leverancier van diamond paintings

Op zoek naar een betrouwbare Nederlandse leverancier van diamond paintings? U kunt er bij ons voor kiezen om een assortiment diamond paintings te bestellen om in uw fysieke winkel of online te verkopen.

U kunt er ook voor kiezen om de voorraad en de verzending uit te besteden aan Leeuweriks. Dat is voordelig voor u, want u profiteert van een lager verzendtarrief en u hoeft geen voorraad aan te leggen. Leeuweriks verzendt de producten namelijk rechtstreeks naar uw klant. Het is hierbij mogelijk om een private label diamond painting te gebruiken: een pakketje met uw naam op de doos én op het diamond painting canvas.

Made in Holland

Alle Leeuweriks Diamond Paintings worden geproduceerd in Nederland. Doordat wij de productie in eigen handen hebben, bent u verzekerd van de allerhoogste kwaliteit en een snelle levering. Bestelt u een voorraad bij ons? Dan leveren wij de diamond painting pakketten persoonlijk bij u af. Benieuwd geworden naar Leeuweriks Diamond Paintings? Bekijk hier ons assortiment.

Complete pakketten van premium kwaliteit

De klant kan na ontvangst meteen aan de slag met een Leeuweriks Diamond Painting. Onze pakketten zijn namelijk inclusief alle benodigdheden. Een diamond painting pakket bevat een diamond painting canvas inclusief voldoende diamond painting steentjes, sorteerbakje, diamond painting pen, wax en een pincet. Leeuweriks Diamond Painting canvassen zijn van premium kwaliteit en dikker dan reguliere canvassen. De canvassen worden opgerold verzonden, maar komen kreukvrij en plat uit de verpakking.

Vraag direct een offerte aan

Snel starten met de verkoop van premium diamond paintings van Leeuweriks? Vul hieronder het contactformulier, dan ontvangt u een offerte van ons. Graag de volgende gegevens vermelden:

  • Bedrijfsnaam en vestigingsplaats
  • Aantal types diamond paintings
  • Aantal formaten diamond paintings
  • Aantal stuks per type/formaat (globaal)
  • Voorraad of verzending via Leeuweriks